Månedsrapport #1 – Oktober, 2019

Jeg har valgt at starte en ny serie af blogindlæg her på UngInvestering. Den hedder på nuværende tidspunkt “Månedsrapport”, vil jeg komme vidt omkring. Jeg vil bl.a. fortælle om nye investeringer, hvilke platforme jeg bruger (og agter at begynde på), og hvordan porteføljen har udviklet sig siden sidst. I den næste udgave af “Porteføljeoversigt”, vil jeg fortælle om, hvad jeg har købt og solgt siden sidste udgave, og hvilke overvejelser jeg gør mig til næste måneds udgave.

Den nuværende portefølje ser således ud:

På billedet kan du se, hvor meget jeg har investeret på de forskellige platforme. På Fast Invest har jeg kun investeret 1000 kroner, og da det fylder for lidt i diagrammet, kan det desværre ikke ses på billedet. Nordnet er min absolut største platform, da den nu i efterhånden en del tid, har modtaget 5000,- til månedsopsparingen hver måned.

På dette billede, kan du se hvad de forskellige typer af investeringer fylder. Studiekontoen er min opsparingskonto, og der er 10.000,- på den. Da jeg stadig bor hjemme, er 10.000,- nok til at dække en del måneders udgifter.

Min nuværende networth er:

Min networth er det som jeg har af penge pt.
Dette dækker over investeringer og min opsparingskonto, men altså ikke mine aktiver, såsom bil, computer osv.

Jeg vil hver måned lave en lille tjekliste, som gerne skal være opfyldt inden den næste månedsrapport. Til næste måned, vil jeg:

  • Have smidt 5000 ind på min månedsopsparing på Nordnet
  • Have smidt 5000 ind på Envestio (crowdlendingplatform)
  • Have arbejdet på bloggen i form af indlæg, grafik og opsætning

Det var alt for denne gang. Vi ses i et andet blogindlæg!
PS: Hvis du ønsker at modtage en mail, når jeg laver et nyt opslag, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Har du en mening om indlægget? Så vil jeg gerne høre den!