Hvem er bag UngInvestering – og hvad er det?

Hej, og velkommen til UngInvestering.dk.

Bag UngInvestering er jeg, Kasper, som er 20 år. Jeg blev færdig med min handelsskoleeksamen i foråret 2019, og har valgt at holde et sabbatår nu her. Når jeg ikke er på arbejde, har jeg derfor en masse tid tilovers, til at researche, investere og skrive om investering.

Dette bringer os videre til det næste punkt: Hvad er UngInvestering.dk?
UngInvestering.dk er min personlige blog til at komme med anmeldelser og tips omkring investeringer, og investeringsplatforme.

Jeg startede med at investere et par hundrede kroner hos Nordnet, i nogle enkeltaktier. Da jeg solgte mine enkeltaktier med underskud et par måneder senere, fik jeg blod på tanden. Jeg lavede derfor en masse research, og endte med at finde to ting, som mit primære fokus lægger på: investeringsfonde, og crowdlending. Jeg har også nogle få udbytteaktier, som også giver et pænt afkast.

Dette var alt for nu. Jeg vil forsøge at lave 2-3 blog posts om ugen; kvalitet over kvantitet.

Har du en mening om indlægget? Så vil jeg gerne høre den!