Crowdlendingplatforme og deres tilmeldingsbonusser

Mange crowdlendingplatforme tilbyder tilmeldingsbonusser og såkaldte “cashback” tilbud. Nedenfor er en liste af nogle af de bedste tilmeldingsbonusser, som på nuværende tidspunkt er tilgængeligt. Jeg vil sørge for at opdatere denne side regelmæssigt, så husk at tjekke den ud fra tid til anden.

Mintos er uden sammeligning den største P2P-platform i Europa. Det er, i min optik, også den bedste. Mintos tilbyder, pr. 10/11-2019, lån fra hele 69 låneudbydere. Dette giver dig en fantastisk mulighed for at få en god diversificering i dine investeringer. På nuværende tidspunkt er den gennemsnitlige rente hos Mintos på lige omkring 10%, ved brug af deres I&A (Invest & Access), hvilket er væsentligt højere end mange andre investeringsformer. Førhen var renten op imod 18%. Ved at benytte knappen nedenfor, kan du få op til 2% ekstra på dine indbetalinger, indenfor de første 3 måneder efter din oprettelse.

Få 2% Bonus

Envestio er min absolutte yndlingsplatform. Envestio tilbyder projekter, som giver et højt gennemsnitligt afkast. Det er ikke uhørt at have over 18% i afkast hos Envestio, og dette er endda med buyback-garanti. Hos Envestio er det også let at diversificere sine udlån, da der i gennemsnit kommer 2-3 nye projekter om ugen.

Få 2.5% Bonus

1 thought on “Crowdlendingplatforme og deres tilmeldingsbonusser

Har du en mening om indlægget? Så vil jeg gerne høre den!